Bel
Navigeer naar

Persoonlijk Leiderschap: Summercourse Young Professionals 2018

Het is lastig keuzes maken in deze drukke en snelle wereld…Wij helpen je om regie te nemen over je eigen leven, zodat jij kunt gaan voor de dingen die jij belangrijk vindt! Niet alleen welke je keuzes je wilt gaan maken, maar we geven je ook handvatten om binnen jezelf de spanning aan te gaan om het echt te gaan doen.

Lees verder > >

State of the Art van Agile Leiderschap

Afgelopen donderdag heb ik (Madelon van Bennekom) een inspirerend congres over Agile Leiderschap bijgewoond: Agile Leadership Europe 2018. Heel fijn, in hele korte tijd een goede indruk over the state of the art van Agile Leiderschap. Mijn persoonlijke indrukken deel ik graag met jullie.

Lees verder > >

School voor trainers: haal het beste uit jezelf

Omdat je als trainer nooit uitgeleerd bent! Als trainer zal je regelmatig een nieuwe training willen opzetten of een bestaande training willen wijzigen…

Lees verder > >

#METOO: Tijd voor inclusiviteit en diversiteit in leiderschap

Met de hashtag #METOO stond het ineens overal bovenaan de agenda: aandacht voor inclusiviteit en diversiteit. Dat brengt vragen met zich mee met Deep Democracy als mogelijke oplossing…

Lees verder > >

Mini-congres wendbare overheid – veel mooie en praktische lessen

Actief op het gebied van de wendbare overheid? Bezig met thema’s als opgavegericht werken, gebiedsgericht werken, programmatisch werken of een andere verhouding tussen overheid en samenleving?

Lees verder > >

Klanttevredenheids onderzoek: lovende reacties over KSG

KSG heeft opnieuw het CEDEO certificaat behaald op basis van een klanttevredenheidsonderzoek onder tien van onze opdrachtgevers. Alle respondenten bevelen KSG van harte aan.

Lees verder > >
Loading blogs...